Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانکداری مجازی نوع نوظهوری از ارائه خدمات در صنعت بانکداری است که به عرضه خدمات بانکی با استفاده از محیط‌های الکترونیکی می‌پردازد؛ با استفاده از این سیستم پرداخت الکترونیکی، می‌توان انتقال منابع پولی و اعتباری را به‌صورت الکترونیکی انجام داد؛ بدون آنکه نیازی به جابه‌جایی فیزیکی باشد.

به گزارش سرویس بازار ایسنا، بانکداری مجازی بانک پاسارگاد، طیف وسیعی از خدمات بانکی را در هر زمان و هر مکان در اختیار مشتریان قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خدمت به آنها امکان می‌دهد از طریق برقراری ارتباط توسط اینترنت، بتوانند بسیاری از امور بانکی خود را انجام دهند.

در حقیقت مشتریان تنها با داشتن یک ارتباط اینترنتی در هر جای دنیا، از خدمات بانکداری‌مجازی بانک پاسارگاد بهره‌مند می‌شوند. این خدمات شامل خدمات سپرده، خدمات کارت، خدمات تسهیلات، خدمات ارزی و خدمات چک هستند.

به این ترتیب که مشتریان از طریق بانکداری مجازی می‌توانند خدماتی از قبیل درخواست افتتاح انواع سپرده‌های کوتاه‌مدت، قرض‌الحسنه و بلندمدت، درخواست تغییر سپرده مقصد و روز واریز سود، مشاهده جزییات سپرده (موجودی، تاریخ افتتاح و ...)، مشاهده صورت‌حساب سپرده‌ها، انتقال وجه بین سپرده‌های خود، انتقال وجه به سپرده‌های دیگر، انتقال وجه کارتابلی (انتقال وجه از حساب‌های مشترک)، انتقال وجه مستمر (انتقال وجه زمان‌دار به تاریخ آینده)، انتقال وجه گروهی (انتقال وجه از یک سپرده به چند سپرده)، انتقال وجه بین بانکی، انتقال وجه بین بانکی مستمر (زمان‌دار به تاریخ آینده) را در بخش خدمات سپرده دریافت کنند.

همچنین در بخش کارت، خدماتی همچون درخواست صدور کارت نقدی و کارت المثنی، انتقال وجه کارت به کارت(حساب اصلی و حساب فرعی)، انتقال وجه مستمر کارت به کارت (انتقال وجه زمان‌دار به تاریخ آینده)، انتقال وجه کارت به کارت گروهی (از یک کارت به چندین کارت)، پرداخت قبض از سپرده و کارت، پرداخت قبض همراه اول با استفاده از شماره تلفن، درخواست خرید کارت هدیه، تغییر سپرده اصلی کارت، درخواست افزودن-حذف حساب فرعی به-از کارت، تعیین سقف برداشت کارت از پایانه خودپرداز، تعیین سقف خرید کالا و خدمات از پایانه‌های مختلف، تعیین سقف انتقال از کارت از پایانه‌های مختلف، مسدود کردن کارت، مشاهده جزییات پرونده کارت اعتباری، نمایش دوره‌های صورت‌حساب کارت اعتباری، بازپرداخت آنی کارت اعتباری و گزارش پرداخت بدهی کارت اعتباری از طریق بانکداری مجازی بانک‌پاسارگاد قابل ارایه هستند.

خدمات تسهیلات، چک و ارزی نیز در این نوع بانکداری قابل ارایه هستند. این خدمات عبارتند از: مشاهده لیست تسهیلات به همراه جزییات آنها، درخواست پرداخت اقساط، درخواست صدور دسته چک، چک بانکی و چک بین بانکی، گزارش وضعیت چک‌های واگذار شده به سپرده، گزارش وضعیت دسته چک، مشاهده جزییات سپرده ارزی (موجودی، تاریخ افتتاح و ...) و مشاهده صورت حساب سپرده.

ورود به سامانه بانکداری مجازی با نام کاربری و رمز عبور امکان‌پذیر است. در صورتی‌ که مشتری بانک‌پاسارگاد هستید، می‌توانید برای دریافت رمز به نزدیک‌ترین شعبه بانک‌پاسارگاد مراجعه کنید.

پس از دریافت رمز عبور از شعبه، با مراجعه به لینک ورود به بانکداری مجازی در سایت بانک‌ پاسارگاد، نام کاربری و رمز عبور مندرج در فرم رمز را وارد کنید.

اگر مشتری بانک‌پاسارگاد نیستید، می‌توانید برای افتتاح حساب و استفاده از امکانات بانکداری مجازی روی گزینه افتتاح حساب در بانک‌ پاسارگاد (در قسمت معرفی بانکداری مجازی در سایت بانک‌) کلیک کنید.

پس از تکمیل اطلاعات مربوطه با در دست داشتن اصل شناسنامه و کارت ملی به پیشخوان بانکداری‌مجازی در یکی از شعبه‌های بانک‌ پاسارگاد در سراسر کشور مراجعه کنید تا عملیات افتتاح حساب در کمترین زمان انجام شود.

بنابر اعلام بانک پاسارگاد، مشتریان این بانک می‌توانند برای آشنایی بیشتر با خدمات بانکداری‌مجازی بانک پاسارگاد، راهنمای بانکداری مجازی را از وب‌سایت این بانک‌ دریافت کنند.

همچنین مرکز مشاوره و اطلاع‌رسانی این بانک به شماره ۸۲۸۹۰ آماده پاسخگویی به سوالات مشتریان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۶۳۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنگ چاقو تیز کنی که برای قصاب ۸۰۰ میلیون ریال آب خورد!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ، سرهنگ فدائیان؛ رئیس پلیس فتا استان سمنان در تشریح این خبر گفت: یکی از شهروندان با در دست داشتن مرجوعه قضایی به پلیس فتا مراجعه و اظهار داشت، بنده قصاب بوده و مغازه سوپر گوشت داشته و از فردی دوره گرد در مقابل مغازه ام اقدام به خرید یک عدد سنگ چاقو تیز کنی نمودم.

وی افزود: فروشنده به بهانه اینکه دستگاه کارت خوان در خودرو در حال شارژ می باشد کارت بانکی و رمز آن را از بنده اخذ و به داخل خودرو رفته و اقدام به برداشت ۳ میلیون ریال نموده است و کارت را به بنده تحویل و بعد از گذشت ساعاتی مبلغ ۸۰۰ میلیون ریال از کارتم برداشت گردیده است؛ لذا پرونده با توجه به حساسیت موضوع در دستور کار این پلیس قرار گرفت.

سرهنگ فدائیان بیان داشت: طی اقدامات تخصصی افسران سایبری پلیس فتا مشخص گردید مبلغ ۸۰۰ میلیون ریال از حساب شاکی بر روی دستگاه کارتخوان دیگری از حساب خارج گردیده که متهم با سوء استفاده از اعتماد شاکی از کارت بانکی ایشان در داخل خودرو کپی تهیه و سپس ابتدا مانده گیری و در نهایت مبادرت به خارج نمودن مبلغ ۸۰۰ میلیون ریال نموده است که با هوشمندی و اقدام به موقع مهندسین سایبری این پلیس، با دستور قضایی اقدام به مسدودی حساب و عودت وجه به حساب شاکی نموده است.

این مقام انتظامی ضمن اشاره به ماده ۱۳ قانون جرایم رایانه ای بیان داشت: برابر قانون هر گاه فردی به طور غیر مجاز از سامانه های رایانه ای یا مخابراتی با ارتکاب اعمالی از قبیل وارد کردن ، تغییر ، محو ، ایجاد یا متوقف کردن داده ها یا مختل کردن سامانه ، وجه یا مـال یا منفعت یا خدمات یا امتیازات مالی برای خود یا دیگری تحصیل کند ، مجرم محسوب شده و مجازات متناسب برای آن درنظر گرفته شده است. لذا لازم است کاربران اینترنتی در خصوص کسب آگاهی از قوانین موجود در حوزه فضای مجازی توجه لازم را داشته باشند.

سرهنگ فدائیان خطاب به شهروندان تاکید کرد: کاربران هنگام پرداخت و خرید، خودشان نسبت به کشیدن کارت عابر بانک در دستگاه کارت خوان اقدام و از افشای رمز آن در جمع دیگران خودداری کنند و همچنین برای خرید از فروشگاه‌های معتبر استفاده کرده و از تحویل کارت بانکی به فروشندگان سیار و کیوسک های میان راهی بپرهیزند.

رئیس پلیس فتا استان سمنان در انتها از شهروندان خواست در صورت مواجه شدن با موارد مشکوک و مجرمانه مراتب را از طریق سامانه فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس اینترنتی www.cyberpolice.gov.ir گزارش نمایند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903123

دیگر خبرها

  • افزایش سهم بازار هدف غایی صنعت بانکداری است
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • سنگ چاقو تیز کنی که برای قصاب ۸۰۰ میلیون ریال آب خورد!
  • رئال مادرید به دنبال تمدید قرارداد فرلاند مندی
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • بهره‌مندی ۱۲۳ شهر و ۲۴۶۹ روستای استان فارس از گاز
  • ۲۰ استان و ۱۱۰ شهرستان متأثر از بارش‌ها و سیلاب بهاری / بهره‌مندی ۳۲۰۰ نفر از خدمات امدادی
  • بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر